Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La relació dels joves i el cava, a debat al II Simposi Internacional de la Setmana del Cava

La Confraria del Cava ha organitzat per dimecres vinent la segona edició del Simposi-congrés Internacional de la 34a Setmana del Cava, que es farà al celler de la Fassina de Can Guineu de Sant Sadurní.

La majoria de ponències giraran al voltant de la relació dels joves amb el cava amb l’objectiu de trobar maneres d’acostar el cava als nous consumidors d’una manera fresca, original i divertida, sense deixar de banda el foment del consum responsable. Una de les conferències destacades de la jornada és la presentació de l’“Estudi de camp d’hàbits de consum de cava de Joves Universitaris” a càrrec de Martí Torrallardona, enòleg graduat de la URV, i Joan Miquel Canals, professor i degà de la Facultat d’enologia de la URV.
Les inscripcions encara estan obertes i es poden formalitzar trucant a la Confraria del Cava, al telèfon 93 891 28 03 o enviant un correu electrònic a .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: