Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La pel·lícula Projecte Rwanda arriba al cinema Kubrick de Vilafranca en una preestrena amb debat posterior

L’actor i realitzador Sergi Cervera va ser divendres a Vilafranca per presentar la sessió de preestrena de la seva pel·lícula Projecte Rwanda, que tindrà lloc el diumenge 11 al cinema Kubrick amb la participació de part de l’equip i un debat posterior a la projecció.

Cervera, molt conegut en aquests moments pels seus personatges del programa Polònia de TV3, està difonent Projecte Rwanda, un film de ficció, tot i que compta amb testimonis del tot reals, que explica d’una forma vivencial i amb una perspectiva de futur plena d’esperança com viuen dos cooperants una expedició al país africà vint anys després del genocidi que va acabar amb la vida de prop d’un milió de persones.

La pel·lícula està dirigida per Cervera i per Esteve Rovira i els protagonistes principals són el mateix Sergi Cervera, Mercè Sampietro, Alain Hernández i Ramon Godino. Alguns dels integrants de l’equip han estat cooperants al país i coneixen la situació. Per això la pel·lícula també reflexiona sobre la cooperació, els seus aspectes positius, però també els negatius.
Per a Cervera, Projecte Rwanda li ha servit per descobrir la capacitat dels ruandesos de sobreposar-se a una realitat tan dramàtica.

Després de l’estrena en la selecció oficial del Festival FIC-CAT 2015 i d’haver voltat per diferents punts de Catalunya, la pel·lícula arriba a Vilafranca el diumenge 11, a un quart de vuit del vespre. L’entrada costarà sis euros a taquilla i cinc euros si es compra anticipada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: