Dilluns, 9 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La pel·lícula Projecte Rwanda arriba al cinema Kubrick de Vilafranca en una preestrena amb debat posterior

L’actor i realitzador Sergi Cervera va ser divendres a Vilafranca per presentar la sessió de preestrena de la seva pel·lícula Projecte Rwanda, que tindrà lloc el diumenge 11 al cinema Kubrick amb la participació de part de l’equip i un debat posterior a la projecció.

Cervera, molt conegut en aquests moments pels seus personatges del programa Polònia de TV3, està difonent Projecte Rwanda, un film de ficció, tot i que compta amb testimonis del tot reals, que explica d’una forma vivencial i amb una perspectiva de futur plena d’esperança com viuen dos cooperants una expedició al país africà vint anys després del genocidi que va acabar amb la vida de prop d’un milió de persones.

La pel·lícula està dirigida per Cervera i per Esteve Rovira i els protagonistes principals són el mateix Sergi Cervera, Mercè Sampietro, Alain Hernández i Ramon Godino. Alguns dels integrants de l’equip han estat cooperants al país i coneixen la situació. Per això la pel·lícula també reflexiona sobre la cooperació, els seus aspectes positius, però també els negatius.
Per a Cervera, Projecte Rwanda li ha servit per descobrir la capacitat dels ruandesos de sobreposar-se a una realitat tan dramàtica.

Després de l’estrena en la selecció oficial del Festival FIC-CAT 2015 i d’haver voltat per diferents punts de Catalunya, la pel·lícula arriba a Vilafranca el diumenge 11, a un quart de vuit del vespre. L’entrada costarà sis euros a taquilla i cinc euros si es compra anticipada.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Esports 21
L'actualitat esportiva, amb Joan Sòria i Tito Boada

Penedès Televisió

17:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
17:30
Gaudeix la festa
Programa sobre cultura popular
18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: