Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La importància de l’embolcall de regal ha centrat les dues sessions de formació adreçada al comerç que s’han fet a l’enològica

L’assessora comercial, aparadorista, interiorista comercial i formadora Maria José Piorno ha estat l’encarregada de conduir aquestes dues sessions que s’han fet a l’edifici de l’Enològica a Vilafranca amb la voluntat d’oferir eines al petit comerç per millorar en qüestions tant importants com l’embolca dels regals.

Piorno explicava que cal posar-se al dia, també en aquest punt de la presentació final del producte. Un curs que s’ha fet en dues sessions, però que ha estat curt ja que hi ha moltes idees sobre les que treballar. Per Piorno el més important és oferir unes eines sobre les que treballar i adaptar-les a la realitat de cada establiment.

És important adaptar-se, actualitzar-se i posar-se al dia de les noves tendències per tal que els clients vegin també una evolució en la presentació, en els aparadors i en el resultat final que és l’embolcall del producte que s’enduen cap a casa.

Algunes de les nocions que ha presentat Piorno apunten a buscar productes originals i atractius, però a baix cost. Que siguin naturals i rústics. Però ha apuntat també que cal busca temps per tal de poder fer aquestes presentacions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: