Dissabte, 24 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La fotògrafa vilafranquina Roser Blanch presenta l’exposició Una festa a l’Espai Gastronòmic del Casal Popular

Durant els mesos d’octubre i novembre, l’Espai Gastronòmic del Casal Popular acollirà l’exposició de la fotògrafa vilafranquina Roser Blanch.

Blanch presenta el projecte fotogràfic “Una festa”, que vol transmetre a través de les imatges “invisibles” d’una nit de festa tot el que envolta una litúrgia com aquesta: quedar, arreglar-se, beure i ballar fins a la matinada. Integrat per fotografies en blanc i negre, el projecte “Una festa” també reflexiona sobre per què agrada sortir de festa i per què costa deixar de fer-ho. L’exposició es podrà veure des de demà i fins al 6 de desembre.

Roser Blanch és també una de les sòcies de la companyia de teatre Flyhard. Es va interessar per la fotografia en paral·lel a la seva carrera com a actriu. Va començar com a assistent del fotògraf Vicenç Gimenes al diari El País i es va formar amb diversos cursos. Ara treballa com a fotògrafa a l’entorn del món del teatre, fent fotografia d’espectacles i books.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: