Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La festa del most de l’Arboçar ha tornat a ser un èxit, amb una gran participació i un concurs de Tastavins que cada cop genera més interès

L’Arboçar ha estat aquest cap de setmana de celebració amb la festa del most, un esdeveniment que porta molta gent al nucli per a participar a les activitats que s’organitzen al seu entorn.

Durant els tres dies de festa hi ha hagut de tot: conferència sobre la cultura de la vinya i el vi, sardinada popular, passejada en carro, un taller infantil de pasta de sal, una gimcana de tractors o una caminada popular al Puig de la Mireta de Les Gunyoles.

Però un dels actes més emblemàtics de la festa del most de l’Arboçar és el concurs de Tastavins, que enguany arribava a la seva vintena edició. Des de la Societat La Penya de l’Arboçar, Xavi Padullés explicava la importància de l’acte, que aquest 2015 ha comptat amb la participació de 52 persones, des de professionals fins a persones que no s’hi dediquen de tota mena de perfils.

El concurs va comptar en aquesta vintena edició amb un tast en línia des de Mèxic, com explica un dels organitzadors, el Sebastià Galimany.

La festa del most de l’Arboçar va acabar amb una arrossada popular que va comptar amb la participació de 200 persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: