Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fermí Fernàndez torna amb El sommelier a Caves Nadal

El popular actor Fermí Fernàndez torna aquest mes de novembre a Caves Nadal per reposar l’obra teatral El sommelier, estrenada ara fa un any en aquest mateix celler.

La representació tindrà lloc el divendres 13 de novembre a dos quarts de 9 del vespre a la cava fundacional de Nadal, situada a 20 metres sota terra. Les entrades costen 18 euros i inclouen una degustació de vi i cava i compartir al final de la representació una copa amb el protagonista.
El sommelier és una obra escrita pel dramaturg Toni Orensanz i Fermí Fernàndez i dirigida per Toni Albà, que retrata el personatge d’un tastador de vins professional introvertit que converteix la seva virtut olfactiva en una obsessió malaltissa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: