Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Creu Roja i Càritas Interparroquial tenen per quart any consecutiu el suport de l’Acadèmia 3.0 per oferir reforç escolar

El passat 6 d’octubre va tenir lloc la firma del conveni de col·laboració entre L’Acadèmia 3.0 i les entitats Càritas Interparroquial de Vilafranca i la Creu Roja de l’Alt Penedès, que arriba a la seva quarta edició.

Com els altres anys, L’Acadèmia 3.0 posa a disposició de les altres dues entitats sis places de reforç col·lectiu pels alumnes que tinguin dificultats educatives i, a més, també presentin altres problemes de caire social o econòmic. Es tracta d’oferir ajuda a alumnes amb necessitats i, a la vegada, col·laborar amb diferents entitats vilafranquines que realitzen una gran tasca a la vila.

Les tres parts accentuen la bona sintonia i entesa entre entitats; com també les ganes de col·laboració i remarquen la voluntat de continuar desenvolupant tasques amb aquestes finalitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: