Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Codorníu és el primer celler del món que obté el grau AA+ de la Norma BRC de qualitat alimentària

Es tracta del grau d’excel·lència de la Norma del British Retail Consortium, una certificació desenvolupada al Regne Unit de referència internacional i que garanteix els més alts estàndards de qualitat i seguretat alimentària

Les caves Codorníu han obtingut el grau AA+ de la Norma BRC en l’auditoria no anunciada que, durant tres dies del passat mes de juliol, es va realitzar a les seves instal·lacions.
Codorníu es converteix d’aquesta manera en el primer celler d’Espanya i del món a rebre aquesta màxima qualificació, sent la dinovena companyia del món en obtenir-la d’entre les més de 18.000 empreses d’alimentació auditades per la Norma BRC.
Aquesta certificació té com a objectiu disposar d’un esquema únic per assegurar que el nivell de qualitat i seguretat alimentària de les empreses és comparable entre elles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: