Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Orquestra de Cambra del Penedès obre la temporada de música a l’Auditori de Vilafranca amb La Vuitena de Beethoven

Aquest diumenge 4 d’octubre, a les 7 de la tarda, s’inicia la temporada de música a l’Auditori de Vilafranca amb “La Vuitena de Beethoven” a càrrec de l’Orquestra de Cambra del Penedès.

L’Orquestra de Cambra del Penedès inicia la seva quarta temporada com a formació resident de l’Auditori Municipal i ho fa amb una de les simfonies més accessibles i alhora menys interpretades de Beethoven: la Vuitena. Composada el 1812, en la Vuitena trobem el Beethoven més humorista i sarcàstic, ple de sorpreses enginyoses que entronquen amb les simfonies més sofisticades del Haydn madur.

I amb l’humor com a fil conductor del concert, podrem escoltar a la primera part alguns exemples de com aquest recurs expressiu havia estat utilitzat per alguns contemporanis de Beethoven com Mozart, Schubert i Rossini.

L’Orquestra de Cambra del Penedès té una clara voluntat d’incidir a tota la comarca i recolzar les tasques pedagògiques que es realitzen en l’àmbit musical i artístic. És per aquest motiu que, un cop més, l’OCP ha convidat a les escoles de música i al seu alumnat a participar en aquest concert. En aquesta ocasió comptem amb la participació de l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet de Vilafranca que interpretaran una peça conjuntament amb l’Orquestra.

Després del concert podrem gaudir d’una degustació gastronòmica a càrrec del restaurant “El Cigró d’Or” amb maridatge dels vins de “Can Bas – Domini Vinícola”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: