Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La DO Penedès inicia l’agenda de tastos culturals

Arrenca un nou curs per a la DO Penedès amb gran activitat fora del Penedès. Els tastos programats aniran acompanyats de cultura i seran propers al públic final, seguint la línia que està marcant la DO en les seves accions.

Aquest dissabte, dins del marc del Mercat de Música Viva de Vic i per tercer any consecutiu, els vins del Penedès participen al maridatge musical que organitza el Club TR3SC on 4 grups toquen en directe, tot intercalant les explicacions del vi a càrrec del sommelier Xavi Barba.
La DO Penedès també està àmpliament representada pels seus cellers a la 35ena Mostra de Vins i Caves de Catalunya a Barcelona i a més, organitza dos tastos de vins negres i Clàssic Penedès.
Juntament amb aquesta mostra, l’INCAVI organitza l’acció d’Hotels amb DO, una setmana de tastos de vins catalans a hotels de Barcelona i l’Hotel Fairmont Rey Juan Carlos I acollirà dues sessions amb vins del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: