Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Josep Ramon demana la màxima participació a les eleccions

El regidor del Partit Popular, Josep Ramon Sogas, ha exercit el seu dret a vot a dos quarts de deu del matí al col.legi electoral situat a l’escola Dolors Piera del barri de la Girada.

En la opinió del regidor del PP les d’avui són unes eleccions autonòmiques més, perquè no les considera plebiscitàries, però també creu que davant del repte independentista cal mobilitzar al màxim a l’electorat.
El dia s’ha llevat gris i plujós, una circumstància climàtica que sovint quan es produeix en una jornada electoral provoca una baixada de la participació. En aquest cas, però, tenint en compte les circumstàncies especials d’aquestes eleccions el regidor del Partit Popular no creu que el temps impedeixi a la gent d’anar a votar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: