Dilluns, 22 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Àngel Martínez exposa “Figures” a la sala dels Trinitaris

Dissabte a la tarda s’inaugurava aquesta exposició que recull dibuixos i puntures que el mateix artista qualificava com un recull dels seus quinze anys de trajectòria artística, i per tant també una mostra de la seva evolució en tot aquest temps.

“Figures: pintures i dibuixos” va ser inaugurada per Josep Maria Raventós, i forma part del programa d’arts visuals de la Vilafranca Capital de la Cultura Catalana 2015.

L’exposició està formada per 24 peces de gran format que tenen com a denominador comú una acurada recreació de les formes, mitjançant un dibuix precís, uns volums contundents i un tractament nítid del color. El resultat és una extensa galeria de figures humanes, personatges imaginaris, objectes diversos i, recentment, uns paisatges atapeïts de flors que, com a habitants particulars d’aquestes teles i papers, expressen la curiosa i ferma voluntat de voler existir. Àngel Martínez defineix la seva pintura com a visual, i amb un segell personal.

 

Martínez, que viu a Ordal, comenta que és el primer cop que exposa a la Sala dels Trinitaris, però que no és el primer que mostra els seus treballs a Vilafranca.

L’exposició romandrà oberta al públic fins al diumenge 18 d’octubre en l’horari habitual de la Sala dels Trinitaris: de dimecres a divendres de 5 de la tarda a 8 del vespre, i dissabtes i diumenges de 6 de la tarda a 8 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: