Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Electrovinyes presenta el cartell complet, amb propostes ballables i experimentals

La segona edició del festival Electrovinyes segueix apostant per l’electrònica d’autor original, amb propostes creatives i experimentals.

El festival, organitzat per la productora Brave Coast, tindrà lloc divendres i dissabte de la setmana vinent a l’Espai Muntanya de Sant Jaume, tot i que arrencarà amb una festa de presentació dijous, a partir de les set de la tarda, al Claustre de Sant Francesc. La incorporació d’aquest espai és una de les novetats d’enguany i permetrà escoltar el duet Turing Tarpit, que ja s’havia anunciat, i un showcase Brave Coast amb els darrers llançaments discogràfics per escalfar l’ambient de cara als dos dies següents.

Divendres, des de les sis de la tarda i ja a l’espai de la muntanya de Sant Jaume, el cartell estarà integrat per tres propostes força peculiars. Els barcelonins Malachi Stereo faran sonar la seva essència rockera transportada a l’electrònica. El projecte del productor i artista multidisciplinar Julio Gutiérrez, Nühn, transportarà el públic a un altre planeta amb música electrònica delicada. I, Jaco, la màscara darrere la qual actua Larry Rodríguez, serà l’encarregat de posar la nota més rítmica a la vetllada.

Per dissabte i també a partir de les sis, el taller infantil “Petits Tafaners” donarà el tret de sortida de les actuacions.

El músic i productor de Tenerife Resonance exerceix com a cap de cartell i la resta d’actuacions aniran a càrrec del duet de synthpop Orange Broek i el teaser de presentació de l’espectacle “Timpahn”, el nou projecte experimental de Yarei Molina.
L’Electrovinyes segueix el format de l’any passat amb entrada lliure i actuacions de taquilla inversa, sota el lema “paga el que et sembli”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: