Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament d’Avinyonet presenta el nou material de difusió turística basat en la diversitat del territori

L’alcalde del municipi ha detallat quin ha estat el procés de treball per acabar de concretar els nous tríptics, en una roda de premsa acompanyat del regidor de Promoció econòmica de l’Ajuntament d’Avinyonet, i la subdirectora general de programació turística de la Generalitat de Catalunya. Aquesta institució precisament, segons explicava l’alcalde, va atorgar una de [...]

L’alcalde del municipi ha detallat quin ha estat el procés de treball per acabar de concretar els nous tríptics, en una roda de premsa acompanyat del regidor de Promoció econòmica de l’Ajuntament d’Avinyonet, i la subdirectora general de programació turística de la Generalitat de Catalunya. Aquesta institució precisament, segons explicava l’alcalde, va atorgar una de les subvencions més grans que mai havia aconseguit l’Ajuntament per promocionar el poble.

Una de les grans partides a què s’ha destinat aquesta subvenció ha estat per dissenyar diferents tríptics de promoció turística. El projecte iniciat es va iniciar amb el reconeixement del terreny i la catalogació de les diferents empreses que hi ha al municipi. A partir d’aquest coneixement, han volgut posar Avinyonet al mapa a través de les xarxes socials i les possibilitats que dóna Internet. L’alcalde del municipi, Oriol de la Cruz Marcè, explicava que els tríptics es poden consultar en 4 idiomes.

La subdirectora general de programació turística de la Generalitat, Carme Rubió ha valorat molt positivament la feina feta per l’Ajuntament d’Avinyonet. De fet, fins i tot ha reconegut que, si ella n’hagués estat l’encarregada de fer-ho, el resultat final hagués estat pràcticament igual. Rubió també ha destacat el programa enoturístic que té la Generalitat.

Aquest material presentat avui s’ha repartit a totes les cases del poble, ja que, tal i com ha explicat l’alcalde, Avinyonet és un municipi dispers i són els propis habitants els qui s’ho han de creure primer per tal de que el projecte funcioni.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: