Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fins al 17 de setembre està obert el període per sol·licitar el vot per correu per a les eleccions del 27 de setembre

Els electors que prevegin que el dia de celebració de les eleccions al Parlament de Catalunya es trobaran absents de la vila, poden votar per correu, prèvia sol·licitud a la Delegació Provincial de l’Oficina del Cens Electoral que es tramita a l’oficina de Correus de Vilafranca, a l’avinguda de Tarragona número 89.

El termini per a demanar el certificat que permet votar per correu ja s’ha iniciat, i finalitza el dia 17 de setembre, si bé és recomanable fer-ho amb una antelació suficient.
La sol·licitud a l’oficina de Correus s’ha de fer personalment i s’ha de presentar el DNI original. En els casos de malaltia o d’incapacitat que impedeixin fer personalment la sol·licitud a l’oficina de Correus, la gestió es pot delegar en una persona autoritzada a través de notari o consularment.
La Delegació de l’Oficina del Cens a Barcelona rebrà la sol·licitud de vot i trametrà per correu certificat a l’elector o electora la documentació per a l’emissió del vot per correu, amb les instruccions necessàries.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: