Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien oferirà dues actuacions el mes de setembre a Sant Sadurní

El dilluns 7 de setembre el grup farà l’últim concert d’”Un pas i 10 i un pas” en el marc de les Fires i Festes i el 25 del mateix mes reiniciarà la gira d’“Un pas i neu i un pas” a les Caves Codorniu.

Aquest setembre el grup viurà el fet excepcional de poder actuar dues vegades en un mateix mes a casa seva. D’una banda, el concert que clausurarà la gira d’estiu “Un pas i 10 i un pas” amb la que han celebrat l’efemèride i, d’altra banda, el que reiniciarà la gira del seu últim disc, “Un pas i neu i un pas”, una gira que es va iniciar ara fa gairebé un any i que s’allargarà fins a finals d’aquesta temporada.

El concert final de la gira d’aniversari tindrà lloc el dilluns 7 de setembre a 2/4 d’1 de la matinada a la plaça de l’església. Es tracta d’un concert gratuït i sense restricció a nivell d’aforament.

Les caves Codorniu obriran les portes al grup per a fer el concert que donarà de nou el tret de sortida a la segona temporada de l’últim disc de la formació, “Un pas i neu i un pas”. El concert tindrà lloc el divendres 25 de setembre a les 10 de la nit en el que serà la 32a edició del ja tradicional “Concert de la verema”. També es tracta d’un concert gratuït però aquest cop l’aforament serà limitat.

En motiu del 10è aniversari la formació ha enregistrat les 4 cançons que està versionant en els directes de la gira d’estiu en una edició molt limitada i especial. Aquest disc es posarà a la venda als concerts a finals d’agost, així com també a la botiga web del grup.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: