Divendres, 18 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní presenta la programació de les Fires i Festes d’aquest any

Anna Roig i l’ombra de ton chien actuarà el dilluns 7 de setembre amb l'espectacle Un pas i 10 i un pas, deu anys després de la seva primera actuació a Sant Sadurní. Aquesta és un dels principals atractius del programa de les Fires i Festes que va presentar ahir a la tarda la regidora [...]

Anna Roig i l’ombra de ton chien actuarà el dilluns 7 de setembre amb l’espectacle Un pas i 10 i un pas, deu anys després de la seva primera actuació a Sant Sadurní.

Aquesta és un dels principals atractius del programa de les Fires i Festes que va presentar ahir a la tarda la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Sant Sadurní, Montse Medall, i que també comptarà amb el concert del grup valencià Zoo i els italians Talco.

Medall va insistir en la gran tasca realitzada per la Comissió, que ha permès encaixar una extensa programació de qualitat amb un pressupost ajustat d’uns 65.000 euros. Mireia Solà, de l’àrea de Cultura va subratllar el gran paper de les entitats.

Les Festes començaran el 30 d’agost amb la Fil•loxera dels Avis i s’allargarà fins l’11 de setembre, la Diada Nacional de Catalunya.

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

11:45
Vilafranca opina
Activitats d'esport escolar
12:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
12:30
Esport comarcal
Futbol. La Múnia - Riudebitlles

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: