Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní presenta la programació de les Fires i Festes d’aquest any

Anna Roig i l’ombra de ton chien actuarà el dilluns 7 de setembre amb l'espectacle Un pas i 10 i un pas, deu anys després de la seva primera actuació a Sant Sadurní. Aquesta és un dels principals atractius del programa de les Fires i Festes que va presentar ahir a la tarda la regidora [...]

Anna Roig i l’ombra de ton chien actuarà el dilluns 7 de setembre amb l’espectacle Un pas i 10 i un pas, deu anys després de la seva primera actuació a Sant Sadurní.

Aquesta és un dels principals atractius del programa de les Fires i Festes que va presentar ahir a la tarda la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Sant Sadurní, Montse Medall, i que també comptarà amb el concert del grup valencià Zoo i els italians Talco.

Medall va insistir en la gran tasca realitzada per la Comissió, que ha permès encaixar una extensa programació de qualitat amb un pressupost ajustat d’uns 65.000 euros. Mireia Solà, de l’àrea de Cultura va subratllar el gran paper de les entitats.

Les Festes començaran el 30 d’agost amb la Fil•loxera dels Avis i s’allargarà fins l’11 de setembre, la Diada Nacional de Catalunya.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: