Dijous, 27 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El mes de juny ha registrat 876 aturats menys a l’Alt Penedès que ara fa un any

Les dades publicades per la Generalitat apunten un altre mes amb reducció d’aturats a la comarca.

En aquest cas el juny s’ha tancat amb 7.591 aturats a la comarca, 157 persones menys que el mes anterior. A Vilafranca hi ha 3.342 persones registrades, 23 aturats menys que al mes de maig. A Sant Sadurní en són 685, amb una reducció de 13 persones respecte el mes anterior, als Monjos hi ha 23 aturats menys, amb un total de 576 persones i a Gelida hi ha 507 persones a les llistes de l’atur, tres menys que al mes de maig.
Són dades positives que se sumen a les dels darrers mesos. Si observem les xifres de forma interanual, de juny a juny, la dades són també molt positives. A l’Alt Penedès s’ha reduït la llista d’aturats en 876 persones en un any, i a Vilafranca hi ha 421 aturats menys que l’any passat.
A nivell del conjunt de Catalunya el juny ha finalitzat amb 510.947 aturats registrats al Servei d’Ocupació de Catalunya, 20.952 menys que el maig.
Tot i que ja és habitual que es redueixi l’atur durant el mes de juny, el descens d’aquest any ha estat el més destacat de la sèrie disponible, seguit molt de prop del de juny de 2013.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: