Dissabte, 22 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Centre Vila, l’Ajuntament de Vilafranca i la Generalitat seguiran impulsant el centre comercial a cel obert

El director general de Comerç, Josep Maria Recasens, ha formalitzat convenis de dinamització amb diversos ajuntaments i associacions de comerciants del Garraf i l’Alt Penedès.

A Vilafranca, el conveni va ser signat ahir a la tarda a la sala Pau Boada de l’ajuntament. Allà, el president de Centre Vila Fèlix Hill va agrair el suport de les administracions per tirar endavant projectes que en el passat haurien estat “impensables”, com la targeta de fidelització, la Shopping night o la pista de gel.

L’objectiu dels convenis és crear sinergies comercials urbanes capaces de donar resposta a les necessitats actuals dels consumidors i convertir aquest equipament comercial col·lectiu en motor de la revitalització comercial i turística del seu entorn.

Des del punt de vista de l’alcalde de Vilafranca Pere Regull, a tothom li interessa tenir una vila viva, amb un teixit comercial dinàmic.

L’Associació de Comerciants Centre Vila impulsa el centre comercial a través d’un pla d’accions que inclou la Shopping night, la Campanya de Nadal o el Fora estocs, entre altres accions, amb un pressupost de 92.000 euros. El Departament d’Empresa i Ocupació aporta 32.525 euros al pla.

Efemèrides

22 de juny
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: