Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcalde de Torrelavit, Ramon Riera, repeteix com a diputat provincial de l’Alt Penedès

La Diputació de Barcelona es constituirà a principis de juliol i el partit judicial de Vilafranca del Penedès tornarà a estar representat pel convergent Ramon Riera.

Convergència està negociant amb Esquerra Republicana per poder tornar a governar la Diputació durant aquest mandat.

Aquest matí, en una roda de premsa a Vilafranca, l’alcalde de Torrelavit ha agraït el suport dels ciutadans que li permetrà continuar treballant, sobretot, en l’àrea de turisme. Ha reconegut que la Costa de Barcelona és un gran reclam però Riera és conscient del potencial del territori penedesenc.

Segons els responsables de Convergència a l’Alt Penedès, la feina feta ha permès que la Diputació de Barcelona doblés la inversió als Ajuntaments penedesencs. Ramon Riera pretén seguir sent un enllaç amb la comarca i facilitar així els tràmits dels ajuntaments amb la Diputació.

El president comarcal de Convergència Democràtica a l’Alt Penedès, Xavier Escribà, s’ha mostrat molt satisfet per la feina feta al llarg dels 4 anys de Riera a la Diputació. L’alcalde de Torrelavit ha estat el responsable de l’Àrea de Turisme des de l’any 2013, just després de que Convergència trenqués el pacte amb el Partit Popular a la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: