Divendres, 24 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Pons tornarà a ser el diputat provincial de l’Alt Penedès

Una reunió de Junts per Catalunya de l’Alt Penedès va escollir aquest dijous per unanimitat a l’alcalde de Subirats, Pere Pons, per tornar a repetir com a diputat de la Diputació de Barcelona.

A la comarca li correspon un diputat territorial i aquest l’escull la força política amb més vots i regidors. En aquest cas és Junts per Catalunya. En l’anterior mandat el diputat va ser Pere Regull, però en el darrer any va deixar el càrrec en ser nomenat delegat territorial, i Pere Pons va ser diputat durant un any, càrrec que ara repetirà. Pere Pons va guanyar les eleccions a Subirats amb 5 regidors, que no arriben a la majoria absoluta. ERC té 3 regidors a Subirats, la CUP 2 i el PSC 1. Pons ha arribat a un acord d’estabilitat del govern amb el regidor del PSC.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: