Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El diari Le Monde afirma que Turó d’en Mota de Recaredo representa “el millor del cava”

El diari francès Le Monde ha publicat un article sobre vins escumosos en el qual afirma que Turó d’en Mota de Recaredo representa “el millor del cava”.

El reportatge, signat per la corresponsal Sandrine Morel, destaca també l’important paper dels petits viticultors del Penedès per a difondre el prestigi i la qualitat del cava en els mercats internacionals.

Le Monde posa èmfasi en la recerca per part de la família Recaredo d’una identitat pròpia en l’elaboració de caves Brut Nature Gran Reserva a partir del cultiu de 50 hectàrees de vinyes pròpies, treballades de manera biodinàmica des de fa una dècada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: