Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca Virtual inicia cursos de preparació ACTIC el mes de juny

Des del Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament, Vilafranca Virtual ha obert el període de preinscripcions d’una acció formativa TIC adreçada directament a preparar als participants inscrits per a la prova oficial d’acreditació de competències en l’àmbit de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).

La oferta formativa es composa de 2 cursos intensius, un per a cada nivell ACTIC, és a dir, nivell bàsic o nivell mitjà. El programa contempla el coneixement teòric i pràctic de les habilitats incloses en cada un dels vuit grups de competències que inclou l’acreditació ACTIC.
Els cursos són de 25 hores amb una periodicitat de dos dies a la setmana en horari de matí. El nombre de places en cadascú dels cursos és de 15 persones.
El període de preinscripció finalitza aquest divendres 22 de maig, amb possibilitat de pròrroga, en horari de dilluns a divendres de 2/4 d’11 del matí a la 1 del migdia a les instal·lacions de la Fassina. Els cursos començaran a partir del dia 1 de juny.
Per a més informació, les persones interessades podran adreçar-se a l’Oficina Municipal de Treball, a la plaça Penedès, 4, baixos, o directament a La Fassina

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: