Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una investigació ha permès detenir els membres d’un grup que es dedicava a atracar en benzineres

Agents dels Mossos d’Esquadra de Sant Sadurní van detenir el passat dissabte 16 de maig tres homes, de 38, 37 i 33 anys, de nacionalitat espanyola i veïns Sant Sadurní, per dos robatoris amb violència i intimidació en una benzinera de Sant Pere de Riudebitlles.

Els lladres van assaltar la mateixa estació de servei amb només tres dies de diferència. El primer robatori es va produir el dijous 14 de maig poc abans de les nou del vespre quan dos homes van irrompre a l’estació de servei i es van emportar diners, tabac i el telèfon mòbil del treballador que hi havia a la benzinera. Un tercer atracador els esperava a les immediacions de l’establiment amb un turisme en marxa amb la finalitat de facilitar-los la fugida mentre realitzava tasques de vigilància.
El segon fet es va produir a la mateixa benzinera dos dies després, el dissabte 16 de maig, i els atracadors van seguir el mateix modus operandi que en el primer assalt. En aquesta ocasió els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Sadurní van detenir els tres homes quan fugien del lloc del robatori i van poder recuperar els objectes i els diners sostrets de la benzinera.
Les indagacions policials van permetre imputar als tres detinguts el robatori comès el dia 14 de maig, a la mateixa benzinera.
Els tres detinguts, amb deu antecedents policials, van passar a disposició judicial i el jutge va decretar l’ingrés a presó de tots tres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: