Dijous, 11 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ramon Novell remarca en el seu pregó la importància que el comerç local sigui present a les Fires, i que els vilafranquins en facin promoció

El saló de plens acollia dimecres al vespre el tradicional pregó de Fires de Maig, aquest 2015 a càrrec de Ramon Novell, president del Consell d’Administració de Cafès Novell.

En el decurs del seu pregó, Novell va recordar el seu pas per l’ajuntament, la seva presència en els primers anys de l’Acadèmia Tastavins, i aquelles primeres fires de maig a la rambla de Sant Francesc.
Tot lligant-ho amb la empresa familiar, Novell comentava que els plantejaments a les Fires no queden tant lluny del que apliquen les empreses en el seu dia a dia. Unes fires que acullen comerç, petita i mitjana empresa comarcal, estands de l’administració i associacions locals; i què des del seu punt de vista haurien de tenir com a un dels objectius prioritaris incentivar la varietat d’ofertes comercials tot engrescant el comerç a sortir de darrera el taulell per anar a buscar futurs clients.

A banda, va remarcar també que unes fires per les que passen unes 40.000 persones s’han d’aprofitar com a l’immens aparador que són.
El pregó va ser llargament aplaudit per el públic que omplia el saló de plens, després que l’alcalde lliurés a Ramon Novell un obsequi per la seva participació en aquest primer acte inaugural de l’edició 2015 de les Fires de Maig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: