Dissabte, 4 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Regull proposa fer una gran biblioteca comarcal amb l’ampliació de la Torras i Bages

Les pistes exteriors del pavelló de la Gamba ha estat l’escenari escollit per l’equip convergent per presentar les propostes “perquè Vilafranca continuï exercint de capital de comarca”.

Per Regull Vilafranca “és un pol d’atracció comarcal. Ho és en molts fronts. Des de les compres fins als restaurants passant per la pràctica esportiva o el consum cultural”.
En aquesta línia Regull ha presentat tres grans propostes per continuar situant Vilafranca com a pol d’atracció de la resta del Penedès.

En primer lloc ha explicat que proposa l’ampliació de la Biblioteca Torras i Bages, triplicant l’actual capacitat de la Biblioteca. Regull ha destacat que aquest és un projecte molt necessari per la vila i per la comarca i que, en aquesta legislatura es realitzarà gràcies al suport d’altres administracions.

Per altra banda Pere Regull ha explicat que es vol tancar completament les pistes exteriors del pavelló de la Gamba. Actualment les pistes estan cobertes, però no completament tancades. Per aquest motiu no sempre s’hi pot practicar esport. Amb el tancament complet aquest problema s’acabaria i Vilafranca guanyaria un lloc més de pràctica esportiva.

Finalment, Pere Regull ha explicat un ambiciós projecte de carrils bici. Es vol crear un gran circuit bici que uneixi tots els barris de Vilafranca i altres pobles de la comarca. Aquest projecte, que ja s’ha iniciat, buscarà crear diversos circuits i que els vilafranquins i vilafranquines es puguin moure en bicicleta tranquil·lament per Vilafranca fins arribar a diversos pobles de l’entorn.

CiU

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: