Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’economista Xavier Sala i Martin pronunciarà demà una conferència en el marc de les Fires de Maig de Vilafranca

El Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, en el marc del cicle Desenvolupa’t 2015, presenta la conferència de Xavier Sala i Martin “Com capgirar una empresa, una marca o un negoci 180 graus amb èxit”, que es realitzarà demà d’un quarts de deu del matí a dos quarts de dotze a l’Auditori de Vilafranca.

Després de l’èxit de públic aconseguit amb les anteriors edicions del Desenvolupa’t, el Servei de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca presenta aquesta conferència, en el marc de les Fires de Maig, que dóna el tret de sortida al Desenvolupa’t 2015, cicle de conferències que per quart any consecutiu porta a Vilafranca ponents de diferents àmbits amb l’objectiu d’aportar optimisme i il·lusió a professionals, empresaris i emprenedors, davant la situació actual.
En aquesta ocasió, Sala i Martin exposarà als assistents les claus per capgirar una empresa, una marca o un negoci 180 graus amb èxit basant-se en la seva experiència personal com a membre de la junta directiva i president de la comissió econòmica del Futbol Club Barcelona.
Aquesta conferència té un preu de 10 euros i està oberta a tothom, amb especial orientació a professionals i directius.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: