Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’aventurer i emprenedor Albert Bosch ha parlat del lideratge en el cicle Desenvolupa’t

Destacava que vivim uns temps en el que l’actitud és més important que les capacitats i en el que la relació amb les persones, l’empatia i la comunicació són claus.

Aquest dimecres l’Enològica de Vilafranca acollia una nova edició del Desenvolupa’t, el cicle de conferències per al desenvolupament empresarial i professional que organitza el Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca. El regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Monfort, recordava que igual que altres activitats promogudes des de la regidoria, aquest cicle té l’objectiu d’ajudar als empresaris i emprenedors.
En aquesta ocasió el ponent era Albert Bosch, reconegut aventurer, emprenedor i escriptor, que va tractar d’explicar als assistents les claus per liderar projectes en l’època de transformació i de canvi accelerat en la que vivim. Bosch va parlar del lideratge per a crear valor, del lideratge i les persones i del lideratge responsable, entre altres aspectes. Destacava que vivim uns temps en el que l’actitud és més important que les capacitats; en el que la relació amb les persones, l’empatia i la comunicació són claus. Bosch definia breument el missatge amb el que volia que marxés la gent de la seva conferència.
L’Albert Bosch acumula èxits destacats però també fracassos que l’han fet créixer. Entre moltes altres aventures, ha creuat l’Antàrtida sense assistència des de la costa fins al Pol Sud; ha completat el projecte ‘7 Cims’ que consistia en escalar la muntanya més alta de cada continent amb l’Everest com a punt final; ha participat en 9 Dakars; és corredor habitual d’Ultra Maratons i ha fet més de 100 curses o reptes de diferents disciplines d’esports extrems.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: