Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La vintena temporada del “Va de castells” s’estrena aquest dimarts Penedès TV

Demà, dimarts, comença la nova temporada del “Va de castells”, el programa especialitzat de Penedès TV que celebra els 20 anys i que ja porta més de mig miler de capítols dedicats a divulgar la història, la tècnica i l’actualitat del món dels castells.

“Va de castells” oferirà cada setmana les millors actuacions, a més de reportatges, el termòmetre casteller, l’agenda i una secció que recordarà com era el món casteller d’ara fa vint anys.
“Va de castells” es podrà veure cada dimarts a dos quarts de tres de la tarda, amb repetició cada 4 hores. Abans, ahir diumenge, també va començar la versió radiofònica del “Va de castells”, en la seva vuitena temporada en antena, que es pot escoltar per Ràdio Vilafranca els diumenges a les nou de la nit, amb repetició els dilluns a les deu de la nit.

Ràdio Vilafranca, com ha fet sempre, seguirà en directe les actuacions de les colles castelleres vilafranquines, a casa i a fora, començant per la Diada de Fires de Maig, d’aquest proper diumenge. Les principals diades castelleres també es podran veure en directe i en diferit a través de Penedès TV. A partir d’avui el programa “Diades castelleres” oferirà cada setmana el resum de les principals actuacions de les colles vilafranquines. Es pot veure a dos quarts de tres de la tarda, amb repetició cada 4 hores.

El cronista casteller Pep Ribes, que va començar a col·laborar amb Ràdio Vilafranca l’any 1992, coordina un ampli equip d’especialistes, amb Sergi Ansón com a presentador de la versió televisiva. En l’apartat tècnic, Marc Pujol és el realitzador dels programes i transmissions de Ràdio Vilafranca, mentre que Jordi Morgades i Joan Mestres s’ocupen de la realització televisiva, al capdavant de l’equip tècnic de Penedès TV.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: