Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca celebren diumenge la Diada del Firal

Els Xicots de Vilafranca preparen aquesta setmana la Diada del Firal – Memorial Joan Sol, que tindrà lloc diumenge a la plaça de Milà i Fontanals, davant del local de la colla.

L’actuació serà a partir de dos quarts d’una del migdia, amb els Minyons de l’Arboç com a colla convidada. Com és habitual, els assaigs són avui dimecres i divendres al vespre. Precisament el de divendres serà un dels assaigs especials previstos en el calendari per fer proves de 9.
D’altra banda, els Xicots han realitzat ja la primera entrega de camises de la temporada als nous castellers i castelleres d’aquest any. D’aquesta manera es premia les persones que assisteixen regularment als assaigs i a les sortides després d’haver arribat a la colla. El proper lliurament serà abans de la Festa Major de Vilafranca. Els Xicots fan una crida a tothom qui vulgui contribuir a afrontar els reptes exigents d’aquesta temporada, que assisteixi als assaigs els dimecres i divendres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: