Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El setmanari El 3 de vuit rebrà el premi a la millor publicació catalana de l’any

La revista valenciana Saó, el setmanari penedesenc El 3 de vuit, el mensual gratuït La Borrufa i el diari digital delCamp.cat són les millors publicacions de l’any segons la Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals.

Aquesta entitat de recent creació i que per primera vegada lliurarà aquests guardons, agrupa a les tres entitats del sector: els Editors de revistes i digitals, l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal, i AMIC, mitjans d’informació i comunicació.
En total, als premis de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català s’han presentat una setantena de candidatures de mitjans de comunicació associats a alguna de les tres entitats que conformen la Federació. El jurat ha tingut en compte a l’hora d’escollir el El 3 de vuit el fet que sigui una capçalera de referència de l’Alt i el Baix Penedès, que té una tirada de 4.000 exemplars i una audiència de 32.000 lectors. Enguany celebra els 33 anys de publicació. El jurat també assenyala del El 3 de vuit que es caracteritza per l’aposta pel treball de temes propis i tractar les històries personals buscant penedesencs i penedesenques que han destacat en diversos àmbits.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: