Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ricard Vinyals vol plantejar una renovació de disseny al 3 de vuit

També vol continuar impulsant la presència a les xarxes.

Després d’un any en què les funcions de la direcció han recaigut de manera col·legiada en el conjunt de la redacció, el setmanari ha apostat per nomenar el periodista de la casa, Ricard Vinyas al capdavant de l’edició. Vinyals agafa el relleu de Ricard Rafecas, que va ser el director d’El 3 de vuit durant 37 anys, fins al maig del 2019. Durant aquest darrer any s’ha coordinat la direcció entre els redactors amb el periodista Joan Raventós al capdavant. Però Raventós deixa la redacció perquè ha estat nomenat corresponsal de TV3 a Brusseles.
Vinyals assumeix el càrrec com un repte personal que l’engresca i també amb la voluntat d’encarar els reptes de futur per l’empresa que passen per donar un impuls més a la presència a les xarxes.
El nou director no abandonarà del tot el rol de redactor, de manera que Vinyals continuarà lligat a la cobertura de l’actualitat. Continuarà mantenint la seva experiència al Baix Penedès i incorpora un rol de representació i de referència del mitjà de cara al conjunt de la societat penedesenca.
Vol plantejar canvis per renovar el disseny per fer la capçalera més atractiva i treballar per oferir un segell diferenciador amb el treball de temes propis.
El vilafranquí Ricard Vinyals té 54 anys, és llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Es va incorporar com a redactor del 3 de vuit a la comarca del Baix Penedès el juny del 1993. Des d’aleshores i fins l’actualitat ha estat el responsable de la informació periodística en aquesta comarca. Vinyals també ha col·laborat amb altres mitjans de comunicació. Per exemple, el 1988 va començar a fer retransmissions esportives d’hoquei patins per a Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: