Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Confederació de Comerç de Catalunya dona suport a Centre Vila i Vic Comerç respecte al problema amb l’empresa JAVAJAN

A data d’avui no consta que el jutjat de Vic hagi iniciat la tramitació de cap demanda contra les dues associacions de comerciants.

En relació al correu que l’empresa JAVAJAN Serveis d’Internet va enviar el dia 15 d’abril a diverses associacions confederades, a afiliats de les dues associacions de comerciants i als mitjans de comunicació, des de la Federació destaquen que Centre Vila i Vic Comerç són els propietaris únics dels drets d’explotació, propietat intel·lectual, industrial, disseny i desenvolupament de la Plataforma Targeta Urbana. Per tant, JAVAJAN no té cap dret d’explotació ni comercialització d’aquest producte sense l’autorització dels seus propietaris.

També assenyalen que Centre Vila i Vic Comerç van demanar la retirada del mercat de la Plataforma Targeta Client i la resolució definitiva del contracte amb JAVAJAN amb el suport dels corresponents informes tècnics que evidenciaven unes clares deficiències tècniques d’aquest producte. Tot i respectant el dret que té JAVAJAN d’acudir als Tribunals consideren que no té base jurídica consistent, i en tot cas, la sentencia que es pogués dictar mai afectaria al dret de les propietàries de la Plataforma Targeta Urbana ni pot tenir cap repercussió sobre les associacions i entitats que l’hagin contractat.

Una vegada resolta aquesta relació comercial, cal assenyalar que el nou proveïdor del sistema informàtic està realitzant la tasca a plena satisfacció i sense incidències.

També entenen que la divulgació indiscriminada del contingut de la relació contractual entre ambdues parts constitueix en sí mateixa una infracció del propi contracte i de la bona fe, i la Confederació ha posat els seus serveis jurídics a disposició de Centre Vila i Vic Comerç per tal de dur a terme les accions que siguin oportunes tant per la via administrativa com judicial.
Finalment recorden que Centre Vila i Vic Comerç han actuat en defensa dels interessos dels comerços i professionals associats a les dues entitats i al servei dels consumidors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: