Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El local dels Xicots acull l’exposició dels cartells del concurs de disseny per anunciar la Cursa d’Orientació Lluís Barrera

Demà dimecres, dia 29, s’obrirà al públic l’exposició de treballs seleccionats en el concurs de disseny del cartell de la Cursa d’Orientació Lluís Barrera, que enguany es celebrarà el diumenge dia 7 de juny.

Els treballs exposats han sigut seleccionats per un jurat format per Montserrat Marí, cap de Departament de Visual i Plàstica de l’Institut Milà i Fontanals i Albert Abella, director de l’Escola Municipal d’Art Arsenal.
El públic que s’apropi a Cal Noi-Noi abans del dia 13 de maig podrà votar els treballs seleccionats. El cartell més votat de cada categoria obtindrà el primer premi i constituirà la imatge de la cursa d’enguany.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: