Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
CiU a Vilafranca proposa rebaixar el 50% la taxa d’obertura d’establiments, com a una mesura de promoció econòmica

CiU a Vilafranca proposa rebaixar el 50% la taxa d’obertura d’establiments, com a una mesura de promoció econòmica

La candidatura de CiU a Vilafranca ha presentat a la seu de l’oficina de turisme Km0 les seves principals propostes en matèria de turisme i activitat econòmica per aquests propers 4 anys a la capital de l’Alt Penedès.

El cap de llista, i actual alcalde Pere Regull, ha volgut explicar que es tracta de propostes transversals que tenen com a principal objectiu facilitar l’arribada de persones i empreses a Vilafranca, perquè són activitat econòmica. En el cas de les empreses ha explicat que proposen rebaixar en un 50% la taxa d’obertura d’establiments.

En aquest sentit Regull ha volgut insistir en què un dels seus principals objectius és i ha estat en aquests anys, millorar la qualitat de vida de Vilafranca i els vilafranquins. Així ha insistit en què tenen molt clar que arreglar Vilafranca és promoció econòmica també.

Pel que fa a altres propostes concretes, Regull acompanyat d’alguns dels membres de la candidatura, ha parlat de cal millora el Centre Històric, i continuar amb el projecte d’arranjament de façanes. Tenir present que a Vilafranca es fan moltes activitats, però que potser cal publicitar-les una mica més.

Un punt important per CiU és també la formació, i per això fan una aposta per la FP dual, l’Escola del VI que ha de portar estudis universitaris a Vilafranca; i l’Escola d’Enoturisme de Catalunya.
També ha explicat Regull que continuaran buscant recursos econòmics per tal de potenciar el Vinseum; i que cal reformar la Casa de la Festa Major.
D’altra banda, s’ha compromès en els propers quatre anys a fer 500 noves places d’aparcament, que han de servir ha dit per tal de fer més fàcil i agradable acostar-se a Vilafranca. D’aquestes, les 85 que s’estan acabant a la zona on abans hi havia la discoteca Drac estan a punt d’entrar en servei; se’n preveuen 135 més al costat del nou ambulatori, i n’hi ha previstes unes 400 sobre la cobertura de les vies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: