Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots actuen diumenge a Vilafranca, a la plaça de Milà i Fontanals

Els de la camisa vermella actuaran diumenge per primer cop a casa aquesta temporada hi ho faran a partir de les 12 del migdia a la plaça de Milà i Fontanals. Els Xicots alçaran els seus castells al costat dels Minyons de l’Arboç.

Com és habitual al voltant de Sant Jordi, l’activitat de les colles castelleres s’intensifica, de manera que la diada de diumenge pretén contribuir a prendre el bon ritme per part de la colla vilafranquina. Aquesta jornada i la següent, el 10 de maig a Lleida, se celebraran amb la vista posada en la primera gran cita del calendari, les Fires de Maig.

D’altra banda, els Xicots de Vilafranca recorden que fins aquest divendres, 25 d’abril, continua la recollida d’aliments per al Rebost Solidari a Cal Noi-Noi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: