Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La capitalitat cultural de Vilafranca obrirà demà el Cicle de Tertúlies de la llibreria La Cultural

Les expectatives obertes arran de la designació de Vilafranca del Penedès com a capital cultural de Catalunya l’any 2015 és la qüestió que obrirà el Cicle de Tertúlies i Trobades amb Creadors organitzat per la llibreria La Cultural amb l’objectiu d’obrir una discussió participativa i distesa sobre qüestions d’actualitat.

En aquesta primera sessió, que tindrà lloc demà a les  vuit del vespre, a l’Agrícol, hi participaran com a convidats Raimon Gusi i Jordi Solà, màxims responsables de la política cultural municipal. Sobre la taula una qüestió plantejada, què podem esperar de la capitalitat cultural Vilafranca 2015?

Val a dir que en aquesta tercera edició canvia el dia de celebració de la tertúlia, que passa de dissabte a la tarda al segon dimecres de cada mes, a les 8 del vespre. Així mateix, abans de començar cada vetllada un representant de l’Acadèmia de Tastavins Sant Humbert presentarà un vi que podrà ser degustat per tots els participants acompanyat d’una degustació de formatges que oferirà la botiga Xerigots.

La segona sessió, prevista per al dimecres dia 12 de març, tindrà com a convidades Dolors Udina i Eugenia Vázquez, traductores al català i al castellà, respectivament, de l’obra narrativa de la Premi Nobel de Literatura 2013, Alice Munro. Al seu costat, Rosa Soler, apassionada lectora de la Nobel canadenca, conduirà una conversa que ha de servir per endinsar-nos en l’obra de Munro i, a la vegada, conèixer de primera mà l’ofici de traductor, essencial per al coneixement de la literatura universal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: