Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La PAH Alt Penedès presentarà mocions als ajuntaments de la comarca per demanar que sancionin els habitatges buits de les entitats financeres

Seguint l’estela de la PAH de Terrassa, la plataforma està impulsant a tot Catalunya una campanya per demanar que els municipis adoptin mesures contra els desnonaments i de sanció a aquelles entitats que tinguin pisos buits.

La PAH Alt Penedès porta dos anys treballant per donar solucions i alternatives a les famílies que “pateixen assetjament i amenaces per part d’entitats financeres que especulen amb un dret fonamental com és l’habitatge digne”. Per tot plegat, creuen que la moció és fruit del treball fet per les PAHS arreu del país i demanen que els partits polítics no se la facin seva.

La PAH presentarà i defensarà la seva moció “quan ho cregui oportú” i es compromet a enviar el text a tots els grups polítics de la comarca per si hi volen donar suport. La previsió és que la moció pugui ser presentada al ple del mes vinent.

Segons la seva portaveu, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de l’Alt Penedès ha atès entre 500 i 600 famílies des que es va posar en marxa a la comarca i creuen que encara hauran d’atendre moltes més, tot i que hi ha moltes persones que prefereixen no fer públic el seu cas.

La PAH Alt Penedès també està atenent casos de persones que no poden assumir els lloguers.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: