Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

44 famílies de l’Alt Penedès han rebut la targeta per gastar en aliments de la Creu Roja

Amb l’objectiu de garantir una alimentació adequada durant l’estiu als nens i nenes beneficiaris de les beques de menjador de Creu Roja Alt Penedès, l’entitat ha posat en marxa un nou projecte que arrencava aquest matí.

A la sala d’actes de Creu Roja s’han repartit 44 targetes amb les quals les famílies beneficiàries de la comarca podran anar a un establiment i comprar aliments frescos. Creu Roja acompanya la targeta amb un full de consells consensuat amb el Departament de Salut de la Generalitat sobre una alimentació sana i equilibrada i un kit de neteja bucodental. A més, les famílies que tenen nadons, també han pogut prendre llet i cereals.

Aquest nou projecte d’alimentació infantil de Creu Roja ha sorgit de la necessitat de garantir una alimentació correcta quan no hi ha classe i, per tant, els nens i nenes no fan els àpats principals al menjador de l’escola. Les famílies que se’n beneficien han estat becades durant el curs escolar per Creu Roja per a poder assumir el menjador escolar.

Creu Roja aporta amb aquesta targeta un 75% del valor que, segons la Generalitat, té una dieta infantil equilibrada cada setmana.

Per facilitar el seguiment de l’ús de les targetes, Creu Roja les reparteix en dues tandes. Aquesta primera, que va des del final del curs escolar fins a 31 de juliol; i una segona que va de l’1 d’agost a l’inici del curs vinent.

L’establiment a on podran comprar les famílies és una marca catalana consolidada amb la qual Creu Roja ha arribat a un acord a nivell autonòmic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: