Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Coordinadora de Grallers ha celebrat Santa Cecília amb un concert

Un any més, per commemorar la celebració de la patrona dels músics, la Coordinadora de Grallers vilafranquina ha fet sonar les gralles. <br />

Les 9 colles de la Coordinadora i la novella colla de grallers dels Falcons van oferir un concert, dissabte al Claustre de Sant Francesc.

Jordi Mestres de la Coordinadora explicava que per a les colles és una oportunitat per tocar en una moment en que pràcticament no hi ha actuacions i així, mostrar en què treballen.

A banda d’algunes actuacions per Reis o en alguna festa major d’hivern, les colles de grallers no tenen actuacions durant la tardor i l’hivern.

El petit concert de Santa Cecília és una ocasió per assajar, per retrobar-se amb els companys i per als vilafranquins de sentir les gralles de nou.  D’aquesta manera, per exemple, sonaven els Grallers de l’Armilla, una colla de grallers amb formació tradicional, de tres gralles i timbal, creada l’any 1987.

La Coordinadora de Grallers ja treballa a partir d’aquesta setmana en la dinovena edició del Dia del Graller, que per Sant Jordi converteix Vilafranca en punt de trobada i de referència obligat de les principals agrupacions de grallers de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: