Diumenge, 11 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Premis del 3r concurs de fotografia del CEP

El jurat d’ aquesta tercera edició del concurs de fotografia de muntanya i natura no ho ha tingut fàcil perquè s’ha assolit un alt nivell qualitatiu i quantitatiu.

<p />

Dissabte per la tarda deliberaven, a la mateixa Capella de Sant Joan, tot mirant una i altra vegada les fotografies finalistes però no va ser fins diumenge quan es va celebrar el lliurament de premis.  <br /> 

En la categoria d’activitats del Centre Excursionista, Jordi Gallego ha quedat primer per una imatge de la Vall de Boí, Pep Puig ha quedat segon amb una fotografia realitzada a un pic de la Vall d’Aran i Joan Domènech ha rebut el tercer premi per una foto que mostra com remuntaven el llac de l’Estany. 

<br />Coincidint amb el lliurament dels premis, la coral del Centre Excursionista del Penedès va oferir un petit concert, a la mateixa Capella. <br />Al llarg d’aquesta setmana encara es pot visitar l’exposició fotogràfica i la darrera activitat que s’organitzarà és una gimcana fotogràfica, diumenge al matí.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: