Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 3.000 persones visiten el Castell de Subirats

Els més de 3.000 visitants que han passat pel Castell de Subirats són un excel·lent resultat, fruit de la col·laboració público-privada en la difusió turística del castell més antic del Penedès, amb un patrimoni únic a Catalunya que en alguns punts es remunta a l’època ibera. 

 

A més de visites guiades, també s’ha incorporat la projecció d’un audiovisual que fa un repàs al passat, present i futur del castell. I properament veuran la llum projectes en marxa com acollir un museu del Castell, condicionar una nova recepció de visitants i promocionar l’hostatgeria de peregrins a càrrec de la petita comunitat monàstica recuperada recentment.
<div></div>
<br />Des de que el novembre del 2009, el Patronat de Turisme de Subirats va arribar a un acord amb la Parròquia d’Ordal, propietària del Castell de Subirats i del Santuari de la Mare de Déu de la Font Santa, per col·laborar en la promoció del monument, el 2010 ha estat el primer any complet per poder avaluar-ne els fruits.  

<br />El Patronat de Turisme de Subirats gestiona la reserva de les visites, la promoció del monument i fa l’assessorament turístic per millorar l’experiència del visitant. <br />Per gaudir del servei de visites guiades al Castell de Subirats i al santuari es recomana fer la reserva al web del Patronat, www.turismesubirats.com.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: