Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Kiko Ruiz i Agustí Salvà exposen al Claustre

En una sala del Claustre de Sant Francesc, Kiko Ruiz exposa quadres que ha pintat durant el 2010. <br />Són una quinzena d’obres agrupades sota el títol d’ Abstracció biomòrfica, l’etiqueta amb que Ruiz defineix el seu treball.

En la inauguració de l’exposició, Kiko Ruiz va fer una art performance, pintant davant el públic un anagrama que volia ser el denominador comú de les 3 religions monoteistes.
Al mateix Claustre, en una ala, trobareu escultures a petit i gran tamany d’Agustí Salvà i Sala.  <br />Salvà va introduir-se en l’escultura a finals dels anys 90 i de la mà del grup sitgetà Codi Art, ja dissolt, va exposar a París i a Berlín. Ara, a Vilafranca, mostra una selecció d’ escultures creades entre els anys 2000 i 2007 i dues maquetes. En total, unes 15 peces de fusta i pedra que mantenen un diàleg amb la pedra del Claustre.

Són dues de les exposicions de les Festes de Sant Raimon. El taller de somnis de Kiko Ruiz es pot visitar fins el 17 de gener i les escultures d’Agustí Salvà fins el darrer dia de les festes d’hivern, el 23 de gener. 

<br />El Claustre de Sant Francesc està obert de dilluns a dissabte per la tarda i els diumenges de migdia i tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: