Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ICV anima ajuntaments i CC del Penedès a posar en comú serveis

Aquesta és una de les idees sorgides en el col·loqui titulat "Construir la vegueria des de la base" organitzat per Iniciativa per Catalunya Verds de Vilafranca amb la presència del diputat al Parlament de Catalunya, Salvador Milà.

Els participants han analitzat la possibilitat que ajuntaments i consells comarcals de l’àmbit del Penedès s’organitzin per exercir de forma conjunta part de les seves funcions, ampliant els serveis que ja presten en comú. En parlà el diputat Salvador Milà.  
<div></div>
Quant a la tasca del Govern, el diputat ecosocialista considera prioritari desplegar la Llei de l’àmbit Penedès, aprovada el passat estiu, posant en funcionament organismes on ajuntaments i Generalitat posin en comú actuacions per dinamitzar l’economia del Penedès o reforçar els serveis públics.

Els participants al col·loqui han parlat de la possibilitat que la Mancomunitat Penedès Garraf, que ja gestiona el tractament de residus o el sanejament d’aigües, pugui assumir nous serveis. Entre els assistents al debat, celebrat en el marc de les Festes de Sant Raimon, hi havia representants de Som Penedès i Plataforma per una vegueria pròpia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: