Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ja s’han signat setze dels vint-i-nou habitatges de protecció oficial a la Rambla de la Generalitat de la Girada

La sigantura es va fer la setmana passada a l’Ajuntament de Vilafranca

Dijous tenia lloc a l’Ajuntament de Vilafranca l’acte de signatura de les escriptures de compravenda de setze dels vint-i-nou habitatges de protecció oficial de la promoció que la Societat Municipal d’Habitatge de Vilafranca i la cooperativa d’habitatges Llar Unió Catalònia, mitjançant la UTE Girada II, han construït a la rambla de la Generalitat, entre els carrers de Pere Bohigas i de Lluís M. Güell, al barri de la Girada.
 Com explica la regidora d’habitatge de Vilafranca, Mª Josep Tuyà, dels tretze habitatges que resten per vendre, deu estan en procés de resolució i tres més s’estan adjudicant aquests dies.

L’adjudicació dels habitatges de la promoció es va fer a través de sorteig públic el dia 4 d’octubre de 2007. <br />L’edifici és d’obra nova i consta de baixos i quatre plantes amb un total de vint-i-nou habitatges, i dues plantes soterrani per a places d’aparcament. Tots els habitatges tenen traster i plaça d’aparcament vinculada, però a més, hi ha vint-i-cinc places d’aparcament sobrants per posar-les a la venda, de les quals ja se’n van escripturar quatre la setmana passada. <br />D’altra banda, Tuyà recordava que hi ha quatre locals per vendre, i que qualsevol persona interessada es pot acostar a l’Oficina Municipal de l’Habitatge per informar-se.

Els habitatges, amb una superfície mitja de 81m2, tenen 3 habitacions, 2 banys, cuina i menjador-sala d’estar; disposen de calefacció individual i paviment de parquet. La fusteria és d’alumini lacat i amb doble vidre. I l’edifici disposa, també, de plaques solars. El preu dels habitatges oscil·la entre 146.132€ i 166.376€. Aquests preus ja inclouen la plaça d’aparcament vinculada i el traster.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: