Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta a Vilafranca el volum "El patio del Sol", de Joan Bosch

El divendres es va presentar a l’auditori de Vinseum l’edició de narracions de temàtica andina del vilafranquí Joan Bosch i Planas que, amb el títol de "El patio del Sol", ha publicat al Perú l’editorial San Marcos.

L’acte va comptar amb la participació de l’autor, a qui acompanyaven el diputat al Parlament de Catalunya d’origen uruguaià Roberto Labandera, el professor de Llengua i Literatura Castellana de l’IEP Eugeni d’Ors, Carles Rull i Joan Solé i Bordes, de l’Institut d’Estudis Penedesencs, qui va presentar l’acte.<br />Joan Bosch va parlar de la terra que l’ha acollit i de com el títol del llibre diu molt sobre com ha estat elaborat i el seu contingut.

Per la seva part, Roberto Labandera va destacar alguns dels relats que s’acullen en l’esmentada edició i en concret va insistir en el relat de La tierra, tot dient que el llibre mostra un veritable retrat dels paisatges i de la gent de les terres andines. D’altra banda, Carles Rull va destacar la importància de la literatura llatinoamericana envers la literatura espanyola en els darrers temps.

En aquesta línia va fer una anàlisi tècnica del llibre i en va remarcar relats com La danza i La habitación que considerava els millors d’entre els que s’acullen a l’edició, sobre els que es va referir en els seus principals aspectes i detalls, en un conjunt que va considerar com una aportació important a la literatura d’avui.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: