Dimarts, 7 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La campanya de l’ampolla lliura prop de 5.000 euros a L’Espiga

La 27ª edició de la campanya de l’ampolla recull prop de 5.000 euros per a equipar un pis de la Fundació l’Espiga.

El passat dia 9 de gener, la campanya de l’ampolla organitzada per Joves Cristians de Vilafranca arribava a la seva 27ª edició. I aquest divendres passat tenia lloc a la Sala del Consell de les Parròquies de Vilafranca l’acte de lliurament dels beneficis obtinguts en aquesta campanya. <br />En l’edició d’enguany, malgrat la problemàtica de les etiquetes autoadhesives, es van recollir 70.796 ampolles de cava buides, de les quals 38.365 eren sense etiqueta. Tot plegat ha suposat un benefici de 4.814 euros, una quantitat inferior de la de l’any passat, que rondava els 5.600 euros. Aquests diners estan destinats a l’Associació Pro Disminuïts del Penedès, l’entitat que gestiona la Fundació L’Espiga, per a l’equipament de mobiliari especialitzat per a persones amb discapacitat física o psíquica en un pis de Vilafranca. <br />Des de Joves Cristians, Joanjo González valorava molt positivament la Campanya i constatava que, després de més de 25 anys, continua havent-hi la motivació per tirar endavant aquest projecte.
González destacava que s’ha fet molt bona feina tenint en compte els inconvenients i, de fet, remarcava el bon nombre d’ampolles que havien estat netejades.

Des de la Fundació L’Espiga, la directora Montserrat Roca, explicava que podran finançar una part del mobiliari del pis que han adquirit al carrer Menéndez i Pelayo de Vilafranca i mostrava el seu agraïment.

El lliurament dels beneficis també va ser un moment per parlar del futur de la Campanya, sobre la motivació dels diferents col·lectius que hi participen i també la problemàtica de les etiquetes. Des de Joves Cristians de Vilafranca fan una crida a la ciutadania ja des d’ara, guardar les ampolles buides de cava, en la mesura que sigui possible, per la Campanya de l’Ampolla de l’any vinent i a treure’n les etiquetes autoadhesives. Creuen que només així, aquesta activitat solidària, una de les més importants de la comarca, podrà continuar funcionant i col·laborant en els diferents projectes que es presentin, a casa nostra o a d’altres països més necessitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: