Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’equip directiu del nou institut de la Girada contesta als dubtes dels pares i futurs alumnes del centre

Alguns membres de l’equip directiu van oferir una xerrada informativa a l’Escorxador adreçada a totes aquelles famílies interessades en que els seus fills estudiïn properament al centre de la Girada. De moment, ja se sap qui serà el director, es tracta de Pere Serveto, ex director de l’IES Alt Penedès i actual professor d’educació física en aquest centre.

És habitual que tots els centres educatius celebrin jornades de portes obertes en aquestes dates prèvies al període de preinscripció que tindrà lloc a partir d’aquest dimarts i fins al 16 de febrer. Per això, l’equip directiu del nou institut ja ha començat a treballar perquè totes les famílies interessades en aquesta nova oferta educativa puguin rebre la informació de què es disposa, principalment els dubtes sobre la preincripció, tal i com ens explicava el futur director del centre.

La previsió del Departament d’Educació és que durant el curs 2010-2011 aquest nou centre de secundària aculli dues aules de 1r d’ESO, amb alumnes provinents de centres de primària tant de Vilafranca com de la comarca adscrits als instituts de la vila i que cada any amplií l’oferta

El nou institut se situarà en un solar cedit pel municipi i situat al costat mateix de l’escola Dolors Piera. De moment, les aules per a l’alumnat que el curs vinent ha d’inaugurar aquest nou centre se situaran en mòduls prefabricats, però s’espera que en un futur no gaire llunyà es pugui construir l’edifici definitiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: