Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’art alemany és el convidat d’aquest any al Videt i les obres es poden veure a la galeria Palma XII

La inauguració de la mostra tenia lloc dissabte al vespre a la galeria del carrer de la Palma. L’exposició a càrrec de diferents artistes que tenen com a origen Alemanya du per nom "Ritus: videoart realitzat Alemanya".

La comissaria és Gemma Freginé, que comenta que l’objectiu és mostrar què és el vídeo art a Alemanya, amb una visió molt diversa. Freginé comentava que entre els artistes que participen es podia destacar els treballs de Cristina Schippa i Ana Fure.

Des de l’Ajuntament de Vilafranca habitualment es col·labora amb Videt, i com comentava la responsable del programa d’arts plàstiques i visuals, Sílvia Amigó, enguany a banda de cedir alguns espais també s’ha produït la mostra que es pot veure a la sala dels Trinitaris realitzada per Esther Xargai.<br />El regidor de Cultura de l’Ajuntament, Raimon Gusi, també remarcava que era important donar suport a noves mirades a nivell cultural com les que ofereix el Videt amb "Del profà i del sagrat".

Finalment, el coordinador de Videt, Joan Raventós-Estellé, destacava que el tema que s’ha buscat enguany "del profà i del sagrat" pot donar encara molt de joc, i que per tant es plantegen l’opció de poder-lo allargar un any més.

La mostra a Palma XII estarà oberta també fins el 21 de febrer, i es complementa amb l’exposició d’obra de l’artista Vicente Moreno.<br />Cal destacar també que aquest dimecres, a la biblioteca Torres o Bages es podrà veure una performance de Foix Cervera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: