Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca amplia l’oferta d’abonaments i els descomptes per els espectacles professionals de l’Auditori i Cal Bolet

Des de fa algunes setmanes des del Servei de Cultura de l’Ajuntament han ampliat l’oferta d’abonaments i les opcions de descomptes per poder accedir als espectacles professionals que s’organitzen tant a l’Auditori de Vilafranca com al Teatre Cal Bolet.

Com comenta al tècnica de cultura Anabel Rodríguez, la intenció és fer més accessible en una època de crisi com l’actual l’oferta cultural de la vila. En aquest sentit, s’ha modificat l’oferta d’abonaments, amb el d’entre 4 i 6 espectacles que suposa un descompte del 30%; i el de 7 espectacles o més que permet un estalvi del 50%.
Els abonaments es poden adquirir a la taquilla de Cal Bolet o bé per telèfon al teleentrades.<br />Entre les novetats que s’han establert per aquest any hi ha descomptes del 25% per a les famílies nombroses i monoparentals, per a les persones en atur i per els posseïdors del carnet jove. També hi ha descomptes del 50% per a pensionistes que disposin del carnet blanc de l’Ajuntament de Vilafranca, i per a les persones amb discapacitat més un acompanyant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: